Skip to main content

CAMO+

Continuing Airworthiness Managment Organization

V rámci organizace oprávněné k řízení zachování letové způsobilosti (Continuing Airworthiness Managment Organization) poskytujeme našim klientům komplexní péči spojenou s plánováním údržby letadel, sledováním dílů s omezenou životností a zajištění provedení všech nezbytných servisních bulletinů a příkazů k zachování letové způsobilosti (AD). Naše společnost využívá informační systém Traxxall, díky kterému je zajištění letové způsobilosti na vysoké úrovni samozřejmostí.

Veškeré starosti spojené s provozováním stroje tak můžete nechat na nás. Postaráme se o zajištění nezbytné údržby, vedení dokumentace, komunikaci s úřady, provedení kontroly letové způsobilosti a následné vydání nebo prodloužení platnosti ARC. 

Pokud se rozhodnete zakoupit nové letadlo či vrtulník, naši specialisté vám poradí s výběrem vhodného stroje a ve spolupráci se střediskem údržby provedou kontrolu veškeré dokumentace a předkupní prohlídku. Díky tomu budete mít jistotu, že stav stroje přesně odpovídá vaší představě a požadované ceně. Následně pro vás zajistíme veškeré formality spojené s registrací a vydáním Osvědčení letové způsobilosti.

    Máte zájem o servis?

    Dejte nám vědět a společně vymyslíme řešení.

      Souhlasím se zpracováním osobních údajů